Oculus, de fabrikant van VR-hardware in eigendom van Facebook, was betrokken bij een vreemde controverse na de ontdekking van enkele vreemde verborgen berichten binnen de nieuwe controllers Oculus Touch.

Deze berichten, die kunnen worden gedefinieerd als echte paaseieren, zijn nogal ironisch en zouden technisch gezien alleen op de prototypes moeten zijn geweest, maar om de een of andere reden kwamen ze zelfs in series voor.

Nate Mitchell, mede-oprichter van het bedrijf, verduidelijkte dat dergelijke berichten ongepast zijn en niet in de definitieve Oculus Touch hadden mogen verschijnen. Een nogal vreemde ervaring voor het bedrijf, maar samengevat als een eenvoudig overzicht van de productie, niets ernstigs. In de tussentijd herinneren we u eraan dat Oculus bij GDC 2019 de zijne heeft onthuld nieuwe kijkers.