Destiny 2, na een lange reeks van problemen, vandaag is het vernieuwd met het nieuwe Het seizoengebonden evenement Revelry, het evenement begon vandaag, 16 april, en dat zal spelers toestaan ​​om te vieren met nieuwe activiteiten en skins voor hun bewakers en spoken.

In aanvulling op de nieuwe buit voor voogden, kun je met het seizoensgebonden evenement van Destiny 2 aan de slag een nieuw geweer exotisch een lineaire fusie genaamd Arbalest, maar we kunnen ook de nieuwe formaten en de volgen nieuwe activiteit in het Groene Woud.

Wanneer je de toren binnengaat, ga je praten met Eva Levante die je de Reveler's Tonic, object om mee te vullen Reveler's Essence. Om de essenties te krijgen, voltooi je gewoon de nieuwe activiteiten of versla je de bazen van het evenement. Tonics krijgt de gelegenheid om de herlaadtijd van onze vaardigheden te verkorten en alles nog dodelijker te maken, het zal mogelijk zijn om orbs te laten verschijnen dat zal onze kracht vergroten.

In het nieuwe gebied moet je vijanden uitschakelen door kamer voor kamer te gaan, alleen of met je vrienden. Als je elke kamer kunt opruimen, heb je extra tijd om ermee om te gaan de vijf bazen van het bos. De prijs voor het voltooien van het werk is een deel van deRevelry inaugurele harnas.

We herinneren je dat Indien Destiny 2 The Revelry is beschikbaar vanaf vandaag 16 april tot en met 7 mei. Ben je klaar om het Verdant Bos van de vijanden op te ruimen?