Destiny 2, na een lange reeks van problemen, vandaag is het vernieuwd met het nieuwe Het seizoengebonden evenement Revelry, het evenement begon vandaag, 16 april, en dat zal spelers toestaan ​​om te vieren met nieuwe activiteiten en skins voor hun bewakers en spoken.

Naast de nieuwe buit voor voogden, kunt u met het seizoensgebonden evenement Destiny 2 ook aan de slag een nieuw geweer exotisch een lineaire fusie genaamd Arbalest, maar we kunnen ook de nieuwe formaten en de volgen nieuwe activiteit in het Groene Woud.

Wanneer je de toren binnengaat, ga je praten met Eva Levante die je de Reveler's Tonic, object om mee te vullen Reveler's Essence. Om de essenties te krijgen, moet je gewoon de nieuwe activiteiten voltooien of de bazen van het evenement verslaan. De tonics hebben de mogelijkheid om de oplaadtijd van onze vaardigheden te verkorten en alles nog dodelijker te maken, het zal mogelijk zijn om orbs te laten verschijnen dat zal onze kracht vergroten.

In het nieuwe gebied moet je vijanden uitschakelen door per kamer, alleen of met je vrienden naar de kamer te gaan. Elke kamer opruimen geeft je extra tijd om mee om te gaan de vijf bazen van het bos. De prijs voor het voltooien van het werk zal een deel zijn van deRevelry inaugurele harnas.

We herinneren je dat Indien Destiny 2 The Revelry is beschikbaar vanaf vandaag 16 april tot en met 7 mei. Ben je klaar om het Verdant Bos van de vijanden op te ruimen?

Reacties

antwoorden