gisteren Capcom hetzij op uw account Facebook dan op dat Twitter, plaatste een mysterieus teaser met geschreven "Hier komt een nieuwe uitdager". Aankondiging dat, zoals vermeld in de bovengenoemde post, zal worden onthuld vandaag alle 16-uren: Italiaans 00.

Nieuwe aankondiging van Cpacom
Capcom staat op het punt een grote aankondiging te doen

De korte teaser begint met een reeks klem (ondersteboven) van de grote klassiekers van het Japanse huis. Er zijn video's van: Alien vs. roofdier, Darkstalkers e straatvechter. Het uiteindelijke beeld verwijst ook naar Vreemd, Roofdier e Alien vs. roofdier.

Er is nog niets bekendgemaakt. Maar in dit opzicht is het belangrijk op te merken hoe Capcom in het recente verleden heeft hij een aantal vrijgegeven bundel. onder Capcom Beat'em Up-bundel e Street Fighter 30th Anniversary Collection in 2018 a De Disney Afternoon Collection del 2017. In dit opzicht hebben we niets laten missen. Wie weet wat er kookt ...