Koch Media, via een persbericht, kondigt de komst van aan Capcom Home Arcade, een plug-en-play retro-console in de vorm van een arcade stick. De console heeft vooraf geïnstalleerde 16-spellen, waaronder Street Fighter ™ II: Hyper Fighting, Strider en vele anderen. De console is beschikbaar vanaf 25 oktober 2019 tegen de prijs van 229,99 euro. Persbericht volgt en aanhangwagen:

Milaan, 16 april 2019 - Koch Media heeft vandaag Capcom Home Arcade aangekondigd, een plug-and-play console met een uniek ontwerp. Capcom Home Arcade presenteert het iconische tweekleurige Capcom-logo en biedt een klassieke arcade-ervaring in singleplayer en multiplayer. Met 16 van de beste Capcom-titels uit de gouden eeuw van arcade-videogames, kunt u met deze twee levensgrote sticks en knoppen deze titels vandaag spelen, net als vroeger in arcades.

EEN AUTHENTIEKE ERVARING
De console heeft twee Sanwa-wedstrijdstokken en -knoppen die betere reactietijden, precisie en duurzaamheid bieden.
De vooraf geïnstalleerde 16-games zijn de originele Capcom arcade-ROM's met emulatie die exclusief worden aangeboden door FB Alpha en bieden een authentieke en nauwkeurige arcade-ervaring.

SPELEN, CONCURREREN, SAMENWERKEN
Overwin enkele records voor een speler, werk samen met een vriend in de coöpmodus of versla je vrienden in fantastische gevechten. Upload uw beste scores rechtstreeks naar het Worldwide High Score Leader-bord, dat verbinding maakt met WiFi met Capcom Home Arcade, om te kunnen concurreren met andere spelers over de hele wereld.

VOORGEÏNSTALLEERDE SPELLEN
1944: The Loop Master
Alien ™ versus Predator ™
Armored Warriors ™
Capcom Sports Club ™
Captain Commando ™
Cyberbots ™: Fullmetal Madness
Darkstalkers ™: The Night Warriors
Eco Fighters ™
Final Fight ™
Ghouls 'n Ghosts ™
Giga Wing ™
Street Fighter ™ II: Hyper Fighting
Mega Man: The Power Battle ™
Progear ™
Strider ™
Super Puzzle Fighter II Turbo ™

De Capcom Home Arcade is vanaf oktober verkrijgbaar bij 25 2019 in Europa, Australië, Nieuw-Zeeland, het Midden-Oosten en Rusland.