Herhaaldelijk sterven in Sekiro brengt de personages die we ontmoeten om ziek te worden met een mysterieuze ziekte, de Mal Dragon. Tijdens het spel is het mogelijk om door goden deze mysterieuze ziekte van elk personage te helen herstel amuletten en Druppels Dragon Blood. Eén gebruiker, Lance McDonald, ontdekte echter dat het systeem niet altijd zo werkte. Via patches om een ​​deel van de spelcode te herstellen, ontdekte hij het bestaan ​​van draak pijnlijke pads in staat om de vloeken van individuele karakters één voor één te genezen.

De ontwikkelaars hebben deze methode verwijderd om de pijnlijke plek van de draak te behandelen, maar dankzij de restauratie is deze ook ontgrendeld nieuwe grappen uitgewisseld tijdens het spel. In het bijzonder heeft Dogen iets meer te zeggen, en als hij eenmaal de pillen heeft aangeboden, zal hij ook iets over Emma vertellen. De nieuwe dialoog heeft zeker geen invloed op de geschiedenis van het spel, maar elk verloren detail is een klein juweeltje voor Lore Hunters.

Naast het herstellen van verloren delen van de dialoog zijn de modders recentelijk erg druk geweest met Sekiro: ze hebben eraan toegevoegd de fotomodus, evenals een kostuumpakket waarmee je kunt spelen als NPC's.

Sekiro