In een verklaring van Sony wordt het nieuwe programma uitgelegd dat is gereserveerd voor Plus-abonnees, dus laten we het in detail bekijken:

Vanaf vandaag, maandag 15 april, alle abonnees PlayStation Plus krijgt toegang tot exclusieve aanbiedingen via de nieuwe editie van het programma PS Plus-beloningen.

De service, volledig gerenoveerd, is verrijkt met veel nieuwe functies, met de introductie van wedstrijden en speciale initiatieven voor gebruikers die bij PlayStation Plus zijn geregistreerd. De 2019-editie biedt ook tal van abonnees voordelen en exclusieve kortingen, dankzij prestigieuze partners betrokken. En gebruikers van PS Plus Rewards zullen vanaf nu ook de optie hebben om esprimere periodiek jouw mening in het partnerselectieproces.

Om de nieuwe editie van het platform te vieren, een concurrentie: vanaf vandaag en tot de 30 in april, is het feitelijk mogelijk om een ​​te winnen reis voor twee naar Madrid en twee kaartjes voor de finale van UEFA Champions League, die de 1 June 2019 zal houden in het Estadio Metropolitano.

En het nieuws eindigt hier niet! Elke PS Plus-abonnee die toegang krijgt tot PS Plus Rewards krijgt er een toegewezen Persoonlijke status welke zal veranderen op basis van het aantal activiteiten dat op de portal zal worden uitgevoerd. Hoe meer je actief bent op het platform, hoe groter de mogelijkheid om exclusieve prijzen te winnen door deel te nemen aan wedstrijden en je hebt ook het voorrecht om te kunnen genieten van de aanbiedingen voor een langere periode.

Iedereen die toegang zal krijgen tot het platform door 15 July 2019 ontvangt ook een welkomstbonus: 2 × 1 bioscoopkaartjes op de site www.stardust.it.

Voor alle informatie over het programma, partners en aanbiedingen beschikbaar op het platform PS Plus-beloningen, u kunt de site bezoeken playstationplusrewards.it.

Reacties

antwoorden