NetherRealm heeft onlangs gesproken over de kwestie van de micro-transacties e buit doos binnen van zijn dreigende vechtspel, Mortal Kombat 11. Het ontwikkelingsonderzoek onthulde dat het spel zal geen enkel soort prijzengeld bevatten. Daarentegen, cosmetische items worden aangeboden via microtransacties.

In de laatste Kombat Kast de MK11-producent, Shaun Himmerick, bevestigde dat de virtuele valuta zij zullen het zijn Time Crystals. Deze kristallen kunnen worden gebruikt om kleding, introducties, sterfgevallen gefaciliteerd en apparatuur. Himmerick verzekerde dat niets van dit alles zal op wat voor manier dan ook zijn pay-to-win, zelfs niet de apparatuur, die geen impact zal hebben op de gameplay.

Met betrekking tot de buitendozen heeft de producent gezegd: "Er zullen geen prijzengeld zijn. We willen ze niet. We weten dat de gemeenschap ze niet wil. We hebben de reactie gezien van andere spellen die ze hebben. We willen die reactie niet. Er is geen buitendoos in dit spel. "

We herinneren eraan dat Mortal Kombat 11 is 23 Aprile komt naar PS4, Xbox One, PC e Nintendo Switch.