Als aan de ene kant Facebook is van plan om dit samen te brengen enkele app al zijn diensten messaging platformonafhankelijk moment aan de andere kant wil Messenger herstellen in 'applicazione zijn sociaal netwerk, zoals het ooit was.

Inderdaad onderzoeker Jane Manchun Wong heeft de familie logo van Messenger in de bovenste deel van de opdrachtgever gebruiken di Facebook. Eenmaal aangeklikt onthulde hij een "Chat" -sectie, die de basis berichtenfuncties leverde.

Tot nu toe stond de chatfunctie gebruikers niet toe om geavanceerde taken uit te voeren zoals: reactie op SMS-berichten, bellen of afbeeldingen verzenden. Deze functies zijn mogelijk beschikbaar in een toekomstige update, maar Wong (zoals u zei) is van mening dat hetMessenger-app en babbelen zijn ze substantieel verschillende doelen.

Facebook heeft vrijgegeven Messenger hoe zelfstandige app in de verte 2011 e ha verwijderd zijn functies van de Facebook-app in de 2014. Het is nauwelijks een simpele terugkeer naar het verleden. Het zou interessant zijn om in plaats daarvan WhatsApp- en Instagram-conversaties op een vereenvoudigde manier via de Chat-functie te bekijken, bijvoorbeeld.

In januari de CEO op Facebook Mark Zuckerberg heeft ontwikkelaars opdracht gegeven om de berichtenservices van het bedrijf opnieuw op te bouwen:

"Op de meest basale niveaus"

Op zo'n manier als functie alle dezelfde manier. Dit zou de verzonden berichten zijn alles gelezen in nieuw functie van babbelen van de app van Facebook ongeacht de instant messaging-service waar ze vandaan komen.