Bethesda heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor RAGE 2 gericht op wapens en vaardigheden die voor ons beschikbaar zullen zijn.

Nel video, net iets langer dan 2 minuten, de vaardigheden Shatter, Vortex, Barrier en Slam worden gepresenteerd. Ze krijgen dan enkele wapens te zien die behoorlijk functioneel zijn, zoals een machinegeweer dat, na de vijand te hebben geraakt, tientallen meters de lucht in kan gooien.

Uit officiële website van de titel:

Betreed een dystopische wereld waarin samenleving, recht en orde niet bestaan. RAGE 2 is het resultaat van de samenwerking van twee uitmuntende videogames. Avalanche Studios, de meesters van open wereld gekte, en id Software, de makers van subjectieve shooters, samen om je van streek te maken met een uitzinnige wereld waarin je overal heen kunt gaan, iemand neerschieten en alles opblazen.

RAGE 2 is binnenkort 14 mei op pc, PS4 en Xbox One.