Een paar dagen geleden hebben we je verteld over de slechte ziekte waaraan hij lijdt Tom Holland, de spoilerite, maar om deze ziekte het paar te bestrijden Renner-Rudd, respectievelijk Hawkeye e Mierenman in Avengers, ze hebben een geniale methode bedacht.

De twee, met het grote probleem om het meest complete geheim op het complot te houden Avengers Endgame, ze hebben hun eigen film opnieuw bedacht, "50 jaar oude vergins" en wanneer ze tijdens de interviews op de film van de Marvel, ze reageren door te verwijzen naar hun verzonnen film.

Ongeveer naar 00: 58, Jimmy Kimmel hij vraagt ​​wat er in godsnaam aan de hand is, en toont de poster van "nep-film". Op dat moment Winnaar (draagt ​​een shirt met het grote gezicht van rietvoorn hierboven afgedrukt) uitleg over de methode voor de wereld Renner-Rudd om spoilers te vermijden.

De rest van het interview is erg leuk, zoals altijd als het gaat om Jimmy Kimmel.

Kent u iemand die niet goed overweg kan met spoilers? Mark Rufallo, de acteur die hij speelt Bruce Banner. Kijk naar hem terwijl hij probeert er niets over te zeggen Eindspel da Jimmy Fallon met een echt hilarische knevel.

Reacties

antwoorden