Via een aankondigingstruck uitgebracht op je eigen kanaal YouTube officiële, Bandai Namco Entertainment heeft dat geopenbaard God Eater 3, zal ook worden gepubliceerd op Nintendo Switch vanaf de volgende 12 luglio. De titel is momenteel al beschikbaar op PlayStation 4 en pc, maar zoals aangegeven door de game-ontwikkelaars zelf:

"Nintendo Switch opent de deuren voor nieuwe manieren om God Eater 3 te spelen"reageerde op Jackie Simmons van Bandai Namco America Inc. "Portabiliteit zal spelers in staat stellen overal en op elk moment samen te komen om een ​​gemeenschappelijk front te vormen en dreigende wezens te vernietigen".

De game is een Action-RPG met een concept vergelijkbaar met een Monster Hunter, waarin gigantische monsters alleen of met een team van drie anderen moeten worden geconfronteerd God Eaters, lokaal of online. Daarnaast kun je in dit derde hoofdstuk deelnemen aan zeven andere jagers om, in de grootste partijen in de geschiedenis van de franchise, de speurtochten te spelen Aanvalsmissies.

Reacties

antwoorden