Een nieuwe betaalde DLC voor Resident Evil 2: remake kunt u alle objecten ontgrendelen wat normaal gesproken een speler geleidelijk zou moeten worden met één (of meer) run. Voor ongeveer 5 euro, kun je in feite afscheid nemen van de aanvankelijke beperkingen die de gameplay je oplegt.

Resident Evil

De "All In Game Rewards Unlock", dit is de naam van de inhoud beschikbaar op Steam, doet precies wat de naam doet vermoeden: het geeft direct toegang tot alle beloningen die beschikbaar zijn in het avontuur. Deze omvatten de 4th Survivor, de modus Tofu overlevende, nieuwe kostuums en modellen, en sommige wapens. Het meegeleverde arsenaal bevat ook versies met eindeloze munitie van de LE-5 machinegeweer, de ATM-4 raketwerper, evenals een gevechtscontrole die niet breekt. Het gebrek aan munitie is een van de elementen die de ervaring van Capcom's werk het beste kenmerken, en deze veranderingen veranderen de kaarten op tafel.

Alle inhoud zoals voorzien in de DLC is, zo onthouden we, beloningen die normaal in de game verkrijgbaar zouden zijn, dus zonder de behoefte om zelfs maar een cent uit te geven. Maar blijkbaar zijn er mensen die liever geld uitgeven (zelfs niet te veel) in plaats van tijd te besteden. Op dit moment doet zich slechts één vraag voor: voelde hij echt de behoefte?