De aankondiging van de tijdelijke exclusief van Borderlands 3 op 'Epic Store helemaal niet leuk gevonden door fans van de saga en tegenstanders van de winkel van Epic Games, zo goed dat ze de zogenaamde herziening van bombardementen.

Steam is dus begonnen tegenmaatregelen te nemen e ha iniziato precies met Borderlands 2, het meest doelgerichte hoofdstuk van ontevreden gebruikers.

In de praktijk dit nieuwe besturingssysteem sluit off-topic reviews van het aantal stemmen uit, die beoordelingen die gemaakt zijn om een ​​softwarehuis of ontwikkelaars te raken zonder het spel zelf objectief te evalueren.

Dus de beoordelingen die deel uitmaken van de review bombing zullen gecensureerd worden, maar blijft toch zichtbaar. Steam heeft er in feite voor gekozen om deze oordelen niet volledig te wissen, hoewel het feitelijk off-topic en nutteloos is, maar alleen van laat ze niet wegen op het uiteindelijke gemiddelde van de stemmen van gebruikers.

Een keuze die wordt besproken, aangezien velen de voorkeur zouden hebben gegeven aan een totale annulering, maar waarschijnlijk Valve wilde niet overdrijven met censuur dus mogelijke verdere problemen vermijden.