De trailer voor de nieuwe Nicolas Winding Refn-serie (die hij regisseerde Drive) gerechtigd Too Old To Die Young het is om een ​​hele reeks redenen interessant: zeker, een bepaald gebruik van licht is een visueel ontwerp ze zijn niet de eerste dingen die in het oog springen. Maar voor liefhebbers van videogames is de belangrijkste reden dat er is een verschijning van Hideo Kojima.

De trailer van de serie, vorige week uitgebracht, toont alleen de vader van Metal Gear Solid en het raadselachtige Death Stranding, die zijn uiterlijk maakt rond de minuut 1: 54. De rol die hij zal spelen lijkt minder (hij ziet een man zijn vinger afsnijden), maar het is interessant om hem uit het niets te zien opkomen.

Het ding zou echter niet moeten verbazen: Kojima was al gezien in het gezelschap van Refn. Overigens is het niet eens de eerste keer dat hij in een film verschijnt: hij heeft ook een kleine rol gespeeld in de 2003-film Azumi. We hopen dat zijn rol heel relevant is, maar ook dat de maker niet zo betrokken is om verder uit te dagen Death Stranding, die hype en nieuwsgierigheid creëerde al vanaf de eerste aankondigingen.

Klopt dat, Hideo?

Hideo