Leakato tijdens een stream en vervolgens bevestigd door de ontwikkelaars zelf in de video die je onderaan in het artikel vindt, de Herstart Van verschijnt vanaf de volgende update op het slagveld. Een nieuwe monteur wordt daarom toegevoegd aan de al aanwezige in Fortnite, de geliefde / haatte strijd tegen royale die onversaagd blijft als een van de meest gespeelde titels.

Maar wat gaat dit mysterieuze voertuig doen?

Wanneer een speler uit zijn team wordt verslagen, zal hij er een laten vallen "Herstart kaart".

Een Respawn-kaart
Een Respawn-kaart

De laatste, indien verzameld door een teamgenoot en meegenomen naar de Herstart Van, zal de gevallenen toestaan ​​terug te keren om te vechten. Uit de woorden van de ontwikkelaars blijkt ook dat je bij de dood je objecten zult verliezen, die door de teamgenoten moeten worden hersteld als ze hun nieuw opgestane vriend opnieuw willen uitrusten.

Als het iets lijkt dat je al hebt gezien, maak je geen zorgen: de inspiratie-advertentie is duidelijk Apex Legends en de zijne Respawn Beacons, die van fundamenteel belang zijn voor de strategie en het voortbestaan ​​van een team.

Dat is een poging om Fortnite om een ​​reeds gevestigde monteur toe te voegen om te streven naar meer teamwork?