Octopatenreiziger - Binnenkort beschikbaar voor pc

De Korean Rating onthult de Pc-release van de Square Enix RPG.

0
Octopath-Traveler-gepubliceerde-a-video-commercieel-Japans-on-titel
Octopath-Traveler-gepubliceerde-a-video-commercieel-Japans-on-titel

Corridor stemmen geven Octopaatreiziger uitgang aan Pc. De spectaculaire RPG van square Enix kwam naar buiten Schakelaar, kan ook op Pc uitkomen. Althans volgens het lek van de Korea's Game Rating en Administration Committee.

De rating, die vandaag verscheen en vervolgens onmiddellijk werd verwijderd, ontging het lid niet ResetEra Rodjera die in staat was om een ​​scherm te maken voordat de bovengenoemde pagina werd verwijderd. De versie Pc di Octopaatreiziger zal worden gepubliceerd, tenminste in Korea, van hetzelfde Namco Bandai.

Octopaatreiziger werd vorig jaar gelanceerd op Switch, waar het aanzienlijke publieke successen behaalde. Het is een mix tussen de oude Japanse RPG'sik van het tijdperk SNES ed innovatieve elementen van moderne schimmel. Grafisch is het een verrassende 2D in hoge definitie met een turn-based vechtsysteem dat is zeker niet beknibbelen in wendingen. Het gaat over acht helden bezig met zo veel RPG-avonturen en ingesloten in een en alleen avontuur.

De versie vrij te spelen zal het houden stijl en wat kenmerken van het origineel, maar met grotere gevechten. Er zal ook zijn meer karakters en zal worden geïntroduceerd postume nieuwigheid, met betrekking tot de release van het spel zelf, met betrekking tot de trama.

De timing waarmee het bovengenoemde lek naar de oppervlakte kwam, maakt het nieuws nog waarachtiger. Octopaatreiziger op pc kon zo snel mogelijk werkelijkheid worden.

Reacties

antwoorden