Netherealm Studios heeft a onthuld nieuw personage di Mortal Kombat 11 die erg krachtig lijkt.

Game Informer in een exclusieve trailer (onderaan dit artikel) presenteerde de oude godin Cetrion. In de video in kwestie is ze overgeleverd aan het vlees van Jade met zijn elementaire krachten en met een emerald laser het slachthuis op een moment dat niet wordt gezegd.

Het niet-gepubliceerde personage lijkt in staat te zijn om de kracht van de aarde, van vuur en water en van te benutten verpletter het hart van zijn tegenstanders met een grote laser begon direct uit zijn handen. Spullen om zelfs Jack Burton di Grosso "Guaio a Chinatown" bleek te maken.

La dodelijkheid van Cetrion het is zelfs meer vechtlustig. De onoplettende Jade is bedekt met stenen, gemaakt voor de opwinding test. Dit laatste komt in feite verminkte van het personage in kwestie met een krachtige kick. Vervolgens komt Cetrion uit de baan van de aarde en met een dodelijke straal energie uit zijn mond desintegreert helemaal van hem tegenstander.

We herinneren je dat Mortal Kombat 11 zal worden uitgebracht op 23 april voor Ps4, Pc ed Xbox. De eigenaren van Schakelaar in plaats daarvan kunnen ze zich eraan geven met een fataliteit van de Kan 10. Moge de Earthrealm zwak voor je zijn!