Apex Legends ontving een nieuwe patch op alle platforms. De 1.1-update is gericht op verbeteringen kwaliteit van het leven en over de correctie van sommige bugs.

Vooral het is nu mogelijk om in dezelfde willekeurige groep te blijven waarmee de net beëindigde wedstrijd is geconfronteerd. Na elke wedstrijd hebben we de mogelijkheid om onze voormalige teamgenoten uit te nodigen voor een nieuwe draai.

we kunnen, inoltre, stilte onze teamgenoten direct tijdens de introductie en tijdens het Legends-selectiescherm. Het was toen bijgewerkte speler rapportage functie, waardoor nu de reden voor het rapport kan worden opgegeven.

U kunt de volledige notitie-patches volgend deze link.

eerste deze nieuwe Apex Legends-update had paniek veroorzaakt onder gebruikers, As had ertoe geleid dat sommigen hun vooruitgang verloren. Respawn heeft het probleem echter snel verholpen door de beschadigde accounts te herstellen.