De "vete" tussen digitale winkels op pc gaat door en de hoofdrolspelers zijn ook altijd hetzelfde Borderlands 3 het is in feite betwist tussen Epic Games Store e Stoom, met de eerste die eenexclusief tijdelijk in het spel tot april 2020, en blijkbaar hebben gebruikers van het Valve-platform het niet zo goed begrepen.

Zoals het feitelijk was gebeurd met Metro Exodus slechts een paar maanden geleden ontvangt de Borderlands-serie de afgelopen uren golven van negatieve recensies op Steam, allemaal door deze gebruikers die op de een of andere manier "wraak willen nemen" voor het feit dat het nieuwe hoofdstuk van het merk als eerste aankomt in een concurrerende winkel.

Gelukkig is het Valve-team dat zich bezighoudt met het hatelijke fenomeen van herziening van bombardementen is al bezig om het probleem op te lossen, en we kunnen alleen maar hopen dat alles zo goed mogelijk en zo snel mogelijk zal eindigen. Naar het volgende link u kunt de speciale edities en publicatiedatum van Borderlands 3 bekijken.