The Umbrella Academy, een van de slaapproblemen van deze maanden van de stromende reus Netflix, zal terugkeren voor een tweede seizoen. Niet dat er twijfels waren, gezien de uitstekende feedback van het publiek en critici.

The Umbrella Academy vertelt het verhaal van een familie van mensen met krachten waarvan de leden, allemaal geboren op dezelfde dag als vrouwen die de vorige dag niet zwanger waren, werden geadopteerd, zodra ze werden geboren, door een rijke beschermheer die besloot om een ​​team van hen te maken speciaal om misdaad te bestrijden en de wereld te redden.

Umbrella Academy
Laat je niet misleiden door hun perfecte uiterlijk van de schooljongen.

Het eerste seizoen, bestaande uit 10-afleveringen, vertelt over de ontdekking van een dreigende bedreiging voor de planeet Aarde en hoe de leden van de Umbrella Academy ze zullen proberen de Apocalyps te stoppen. De plot van dit seizoen werd sterk beïnvloed door de onyx-strip gemaakt door Gerard Way, die velen misschien kennen als oprichter en zanger van de groep Mijn chemische romantiek.

Umbrella Academy Gerard manier
Misschien herinnerde je je Gerard Way met korter haar, gebleekt blond en zelfs een beetje dunner.

Wat het tweede seizoen betreft, is alle cast bevestigd, inclusief Ellen Page, Robert Sheehan en Mary J. Blige, maar het verhaal kan een andere wending nemen dan wat in de strips wordt verteld, aangezien de finale van de tv-serie veel verschilt van de papieren versie.

Je hebt ruim de tijd om het eerste seizoen van te herstellen The Umbrella Academy, omdat er voorlopig geen informatie is over de release van de tweede, maar als je houdt van superheldenverhalen een beetje buiten de box, mis het dan niet op je lijst met dingen om te bekijken.