Sony heeft er een aangekondigd nieuw vergoedingsbeleid de Playstation Store, waarmee u de gekochte producten kunt terugbetalen pre-order alleen digitaal platform. Het zal namelijk mogelijk zijn om een vergoeding tot lanceringsdag van de titel zelf, maar alleen als je het spel meer hebt besteld dan 14 dagen voorheen. In de periode na de release kan het spel binnen worden terugbetaald 2 weken uit 'uscita (in het geval van een pre-order of een kopen). Het basisprobleem is dat je in deze periode de vergoeding op zijn PSN-portfolio zolang niet hebben gemaakt elk hier o streaming betreffende de inhoud van het spel. "Pre-loading"Inclusive. Tenzij het product in kwestie defect is.

Wat betreft i abonnementsdiensten hoe Playstation nu, Playstation Plus e Spotify Music su Playstation, Sony biedt een beleid van terugbetaling van 14-dagen na de aankoopdatum. In dit verband heeft het Japanse bedrijf een voorbeeld gegeven waarin het vereist is om het bedrag binnen 7 dagen na de datum van aankoop terug te geven. De vergoeding kan op een symbolische manier worden verminderd met betrekking tot het gebruik ervan door de gebruiker.