Brendan Greene heeft veel te danken Playerunknown's Battlegrounds, de game die hem net zoveel heeft gebracht als het genre strijd tegen royale naar voren. Maar terwijl ze vermenigvuldigen zich i giochi strijd tegen royale, of dat op zijn minst een vergelijkbare modaliteit bevat, zei Greene dat hij wilde wijden aan een ander voor de toekomst.

Greene had het over de zijne projecten voor de toekomst tijdens de GDC gehouden in maart. Hij onthulde dat hij aan het werk was een nieuw videogame, maar gaf geen verdere details, met de specificatie dat het project is in de allereerste stappen en het heeft geen zin om het nu te bespreken. Wat wel bekend is, is dat het zeker geen vervolg di Playerunknown's Battlegrounds, en vermoedelijk niet eens een strijd tegen royale.

Wat hetzelfde betreft PUBG, Greene gelooft dat het team van PUBG Corp nu genoeg ervaring heeft om het technische sector van het spel, waardoor hij zich kan wijden aan zijn nieuwe project. Gezien het recente debuut van Playerunknown's Battlegrounds op PS4, de spelgebruiker è keerde terug naar groei - een extra ontmoediging om geld en tijd te investeren om een vervolg.