Een tijd om een ​​te hebben cellulare monochroom met de kenmerken van een baksteen (Nokia 3310 über alles), impliceerde een unieke videoludische vreugde, die van het zich losmaken van de hectische wereld die ons omringt, dankzij de lieve, goede oude man Slang. Helaas is het vandaag niet meer zo. Maar al geruime tijd hebben we de mogelijkheid om de moderniteit de veelgevraagde herontdekking verleden boven. Zoek naar een plek ics erdoorheen Google Maps op onze thuiscomputer en rijdt de goede oude slang van de eerste jaren van de '2000 door een labyrint zoals toen, maar met treinen. Ja, je hebt het goed met de treinen. Onnodig te zeggen dat de bovengenoemde toepassing uiteraard ook beschikbaar is op smartphones (maar slechts voor een week). De enige eigenaardigheid van deze versie, naast het feit dat je treinen moet gebruiken in plaats van het bekende reptiel, is het feit dat je letterlijk de passagiers in plaats van het voedsel van de originele versie plaatst. Wat te vertellen, in Slang wij vertrouwen! Veel plezier.