In de afgelopen uren Capcom heeft de langverwachte gratis update voor officieel vrijgegeven Devil May Cry 5 welke het modaliteit Bloody Palace ook in dit vijfde hoofdstuk van het merk. Als je genoeg hebt van het verscheuren van demonen op het platteland, wees dan voorbereid op deze 101-plannen van steeds toenemende moeilijkheidsgraad, waarin we onszelf op de proef kunnen stellen Zieke vaardigheden met de drie personages gebruikt in het verhaal: Dante, Nero en V.

In deze heruitgave van het Bloody Palace keert ook de stopwatch die we al in DMC4 hadden ontmoet, aan het einde waarvan we de game in gaan, maar die elke keer dat we een kamer verslaan opnieuw wordt geladen. We krijgen ook extra tijd elke keer als we erin slagen om de horde van een plan te overwinnen zonder te worden beschadigd.

Trouwens, u heeft onze recensie van Devil May Cry 5?