Wat moet ik doen? youtuber tegenwoordig is het bijna vanzelfsprekend, maar nu wel Shirley Curry De grootmoeder van Skyrim, 82 jaar, nee.

Laten we een klein beetje op het juiste moment teruggaan om het geheugen even op te frissen.

Shirley Curry, 82 jaar, de onhoudbare nerdacchiona grootmoeder

In de verre 2015 had deze leuke oma het idee om haar eigen YouTube-kanaal te openen, een zender die tegenwoordig bijna telt 500k-leden, Voor streammare of video's opnemen gameplay di The Elder Scrolls Skyrim. Welnu, nadat we een mediakoffer waren geworden, nadat we een zeer solide fanbase hadden verworven, nadat we in de harten van ons allemaal hadden gebroken, gaven we haar een geschenk als gemeenschap.

In feite de collega's van Eurogamer om een ​​petitie te sturen die haar grootmoeder er vervolgens toe bracht rechtstreeks door haar moeder te worden benaderd Bethesda. Het community-verzoek was eenvoudig: Shirley Curry, de grootmoeder van Skyrim, had deel moeten uitmaken van het nieuwe The Elder Scrolls. Dus het was, de verzoeken van zijn fans werden beantwoord.

Shirley zei dat ze heel blij was met het geheel, en ik zou het graag zien!

We konden het waarderen tijdens de vijfentwintigste verjaardag van TES al PAX East, een herdenkingsvideo waarin ook de nieuwste technologieën voor gezichtsacquisitie werden getoond, uitgaande van foto's.

Dus ja, voor degenen die zich afvroegen Grootmoeder Shirley zal een karakter zijn in de volgende Elder Scrollsjammer dat het moet wachten op nog een tijdje voordat je kunt genieten van het zoals het verdient.

Ik laat zijn eerste hier beneden achter gameplay op Skyrim Special Edition.