Geen video's, geen trailers, geen advertenties. Slechts een pagina (klein en goed verborgen) verscheen op de Steam-site. Dit is wat Valve deed om zijn allereerste VR-kijker aan de wereld te onthullen: Index. En de naam is voorlopig alles wat we weten. Omdat naast het woord "Valve Index" op het display is afgedrukt, is er geen andere informatie verstrekt, behalve de woorden "Upgrade uw ervaring" en een datum: Mei 2019.

Als we voor meer informatie over de hardware daarom een ​​paar maanden moeten wachten, kunnen we in sommige gevallen conclusies trekken. Allereerst geen verwijzing naar HTC, de partner met wie Valve samenwerkte om de HTC Vive te maken. In het tweede deel lijkt het erop dat de kijker, uitgaande van de enige geleverde afbeelding, veel lijkt op de afbeeldingen die door de lekken van enkele maanden geleden zijn gemaakt, waardoor deze laatste altijd geloofwaardiger en waarachtiger is.

Index
De lang verwachte VR-viewer is daarom een ​​realiteit, deze wordt Valve Index genoemd en zal volledig door Valve worden ontwikkeld en geproduceerd, zonder andere partners. We moeten wachten op meer informatie.

Reacties

antwoorden