Dankzij de overeenkomst tussen Paradox Interactive en Koch Media, zal Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 zijn fysieke editie verspreid over de hele wereld hebben. De nieuwe overeenkomst tussen de twee bedrijven omvat de fysieke distributierechten voor de volgende titels:

Vampire: The Masquerade Bloodlines 2, een RPG-spel in een getrouw gereconstrueerd Seattle in de World of Darkness. De game is momenteel in ontwikkeling en zal beschikbaar zijn op pc en consoles in de 2020. Ontwikkeld door Hardsuit Labs, is Bloodlines 2 het vervolg op de iconische RPG Vampire: The Masquerade - Bloodlines, en bevat een reactief verhaal, gekke gevechten en intrigerende personages. Koch Media zorgt voor de fysieke distributie in alle gebieden, met uitzondering van Japan

Age of Wonders Planetfall: de titel Sci-Fi-Strategie van Triumph Studios, de 6 2019 augustus is beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Steden Skylines Switch: Slechts heel weinig games verdienen het om evergreens te worden genoemd. Skylines van steden is daar absoluut een van! Koch Media zal de fysieke versie voor Switch wereldwijd distribueren.

Mario Gerhold, International Marketing Director bij Koch Media zei:
"Paradox Interactive is een van onze oudste partners. We zijn verheugd om ook een uitstekende samenwerking aan te gaan voor de nieuwe titels, die perfect in de line-up van onze bedrijven passen. Het is spannend om te zien hoe Paradox Interactive met grote passie werkt op verschillende genres en platforms. Bovendien willen al onze teams eindelijk werken aan Age of Wonders: Planetfall en de opvolger van een van de grootste cult-titels aller tijden: Vampire: The Masquerade Bloodlines 2; we zullen beide producten samen met al onze kracht ondersteunen ".

Reacties

antwoorden