Microsoft heeft er een in de winkel geweldige aanbieding en stelt opnieuw voor Xbox Game Pass bij 1 euro. Inderdaad, voor i nieuwe abonnees, de kosten van de service mensile wordt met ongeveer 90% verdisconteerd in vergelijking met 9,99 € van de oorspronkelijke prijs.

Plus de mogelijkheid om onbeperkt te spelen, wat betekent dat het de jouwe blijft, zelfs zonder de pas te vernieuwen. Dat onthouden we Xbox Game Pass, als een soort Netflix van videogames, is een abonnement waarmee u kunt inloggen onbeperkte manier naar verder honderd titels voor Xbox One ed Xbox 360. Het kan ook worden geactiveerd als proef gedurende een periode van 14-dagen. en elke maand geeft je de mogelijkheid om een titel net vrijgegeven. En hier zijn bijvoorbeeld de spellen die je (voor maar 1 euro per maand!) Tussen kunt hebben fijne di marzo en eerste april:

  • Deus Ex: Mankind Divided - 21 maart
  • Wat overblijft van Edith Finch - 21 maart
  • The Walking Dead: Michonne - 28 maart
  • Vampyr - 28 maart
  • Operencia: The Stolen Sun - 29 maart
  • Verwonder vs. Capcom: Oneindig - 1 april
  • Minecraft - 4 april

Een echt onmisbaar aanbod. Laten we de bezienswaardigheden hopen expansionistische van het bedrijf voor deze dienst houdt niet op!