Nieuwe update voor Metro Exodus, (de zogenaamde "Ranger-update"). Dit is een nogal substantiële patch die vandaag door de jongens is uitgebracht 4A die zal verbeteren la stabiliteit del gioco en zal de mogelijkheid toevoegen van ascoltare van tapes waar ik ontwikkelaars zal spreken van realizzazione del titel zelf. De bovengenoemde update ook, naast aggiungere nieuw funzionalità, zal bepaalde fouten repareren. De meest substantiële nieuwigheid van de "Ranger-update" wordt zeker vertegenwoordigd door deintroductie van Nieuwe Game + -modus. Het voornoemde zal spelers toestaan ​​om herhaal het spel met alle le wapens en objecten del eerste playthrough. Er is ook de wens om nieuwe variabelen te introduceren om een ​​zeer gevarieerde, unieke en veeleisende game-ervaring te creëren. Ook zal voor dit doel worden toegevoegd nieuwe trofeeën. We herinneren je eraan dat het nieuwe update voor Metro Exodus is afgewacht voor vandaag. Metro Exodus in plaats daarvan, de 15 februari duren voor Pc, Xbox e Ps4.