Ze zijn aangekondigd voor Xbox One e Xbox 360 gli Xbox-games met goud van april. In de laatste update komt het origineel Star Wars Battlefront 2 zijn voor One dat voor 360. Het is de bedoeling eerste april het is goed downloadbare gratuitamente tot aan de 15. Op One in plaats daarvan ik Leden van Xbox Live Gold kan downloaden de Technomancer voor de ihele maand di Aprile. In de plaats daarvan is de derde en laatste titel beschikbaar Outcast Second Contat, en zal beschikbaar zijn maar al Kan 15.

 

Il 16 April Battlefront 2 zal worden vervangen door Ghost Recon Advanced Warfighter 2, dat kan worden gedownload als Games With Gold, om precies te zijn, maar alle einde del mese. We herinneren je dat ook Plants vs Zombies Warfare 2 e ancora beschikbaar tot al 15 april. We herinneren u eraan dat voor wat betreft de Aanbiedingen voor maart de titels die nog beschikbaar zijn, zijn: Adventure Time: Pirates of the Enchiridion en Metal Gear Rising: Revengeance. Er zal tijd zijn tot 1º april om beide gratis te downloaden