Ninja is nu wereldwijd bekend, zowel door degenen die volgen Fortnite zowel door mensen die gewoon een passie hebben voor de spelwereld. De streamer heeft inderdaad een partnerschap getekend met epic Games en dit leidde tot discussies toen dezelfde man door EA werd betaald om zijn Apex Legends te spelen.

De streamer wordt in ieder geval altijd geassocieerd met de beroemdste gevechten-royale ter wereld, met programma's die honderdduizenden gebruikers bereiken, maar in een van deze evenementen maakte niet echt een mooie figuur.

Zoals je kunt zien aan de video-, Ninja verloor de wedstrijd praktisch in het begin, na geland te zijn in Corso Commercio (een van de drukste gebieden). Op dit punt heeft de streamer begon tegen zijn tegenstander te leunen, maar ook tegen zijn collega's Tim "TimTheTatMan"En Paul"ActionJaxon, feliciteer hen tot dan toe met het elimineren van de gebruiker die zichzelf buiten spel "toestemming" had gegeven om dit te doen.

Tyler Blevins (de echte naam van Ninja) is een publieke figuur en zijn manier van doen is zeker versterkt van wat "moet" brengen naar het scherm, maar van een streamer gevolgd door honderdduizenden mensen zou men een meer adequaat en correct gedrag verwachten.