Mutant Football League Dynasty-editie is de editie met de zogenaamde modus Dynastie (een soort van carrièremodus) van het spel Mutant Football League en met een extra team, of ik New Goreleans Zombies. Geschiedenis van de historicus Mutant League Footbal uitgebracht in 1993 voor Sega Megadrive, de titel in kwestie, in zijn vrij curieus luchthartig en kitsch, zijn weg naar de veel bekendere Madden. Hij slaagt er zelfs in om de tv-cut van laatstgenoemde na te bootsen, met veel commentaar, een technisch commentaar aan de kant (beide vol grof taalgebruik) na de race-verklaringen en statistieken. Grafisch concept dat gaat van horror tot post-apocalyptisch passeren door steampunk. De stadions lijken meer te zijn overgenomen van een online kaart van Quake dan van een voetbalwedstrijd: ze gaan van het buitenaardse rennen, oprollen, door skeletten gaan, orks gebruind door Mad Max tot onwaarschijnlijke robots en weerwolven. Volledig gewapend.

Mutant Football League
Mutant Football League

Joypad in de hand ...

een speelbaarheid sommige arcade fungeert als tegenhanger van een reeks gemakkelijk assimileerbare maar zeer goed doordachte tactieken. De key mapping onthoudt Madden, behalve de snelheidsknop om continu tegenstanders en arcana van landschappen te verslaan, het is gemakkelijk toegankelijk voor iedereen, gezien de arcade-aard van het spel. In Mutant Football League Dynasty Edition wordt je wandeling in het veld gehinderd door onverwachte gebeurtenissen zoals: cirkelzagen, bliksem, vulkanische kraters e scherpe staven. Hoe gemakkelijker je de ovale bal loskoppelt, hoe meer slachtoffers van het spelveld je tuin na erf zullen dragen. Je kunt je tegenstanders zowel in het spel als in de tackles verslaan, met echte vuistgevechten tot de dood van het postpunt. De kunstmatige intelligentie van de tegenstanders laat vooral te wensen over als ze te maken krijgen met de luciferini-obstakels van hierboven.

Mutant League Football: Dynasty Edition - Review
Regent bloed

Handgames, manieren van schurken

We komen bij de modaliteiten. Nu afspelenof snel spel: nadat je het team en de race-instellingen hebt gekozen, duik je in de ovale bal ook in lokaal multiplayer, elleboogvet om het scherm schoon te maken van het onmogelijke vuil van vijandelijk bloed enzovoort. De singleplayer-spellen op de lange termijn blijken nogal eentonig te zijn, vooral als de onvoorziene gebeurtenissen worden gedeactiveerd. Vervolgens vinden we de klassieker online modus, waar je een 1 vs 1-wedstrijd kunt spelen of een canonieke ruimte kunt betreden waar je verschillende en eventuele toernooien kunt spelen of je eigen toernooien kunt maken. Heel amusant maar alleen met het onverwachte geactiveerd.

De komst van de ovale bal.

De 80 van de gelijknamige soap-opera heeft niets te maken met ...

Vervolgens vinden we de Dinasty-modus die zijn naam geeft aan deze versie van het spel: een soort van carrièremodus. Van het rookie-niveau tot de Mayhem Bowl Champions Olympus, je speelt de coach of algemeen manager en dankzij de modus scouting je kunt nieuw talent vinden. Allemaal vrij eentonig en weinig performant, omdat de spelers allemaal gelijke waarden tussen hen hebben. Dan is er de zogenaamde modus Spelmodi welke bevat: trainingskamp, praktijk, playoffs e seizoen. In de trainingskamp-modus kun je trainen met behulp van een interactieve zelfstudie, terwijl je bepaalde tactische en technische doelen bereikt praktijk je kunt aanvallende of verdedigende spelsituaties proberen. in playoffs we staan ​​voor de play-off races, eindelijk in Seizoen 13 seizoenswedstrijden wachten op je in de Mayhem Bowl.

Mutant Football League
The Dynasty edition: de gruwelijke versie van de Madden-franchisemodus.

Werven om lief te hebben, werven om te haten.

Het hectische onderdeel van parodie games die het couplet naar meer sporttitels maken, zie bijvoorbeeld rooster o Rocket League om er maar een paar te noemen, ze maken de hectische actie hun sluitsteen. Per definitie hebben ze echter niet zoveel dode tijden. Maar het voetbal is voetbal dat je kent, leuk vindt of niet. Fysieke variabelen en grenselementen hebben opgewonden en "eindeloze" acties nodig en breken de waanzin van het spel af, als een gruwelijke parodie op een sport vanaf het daadwerkelijke moment van het spel, wat niet zou opleveren. Althans voor degenen die geen grote fans zijn van de ovale bal, precies. Een product waarvan u gemiddeld kunt genieten, maar misschien alleen in de uitverkoop voor slechts een paar snelle wijzigingen, niets meer.

Mutant Football League
Monsters of mutanten: en aan welke kant ben je?

Rauw of gekookt?

Single mode zeer weinig intrigerend, grappige dynastie en discreet boeiend, maar best een doel op zich. Het online in plaats daarvan, wanneer en of u ons de matchmatking wilt laten zien, is de enige modaliteit die het waard is om opgemerkt te worden en dat voegt meer toe in vergelijking met de andere modaliteiten. Ruw, bloederig, gedwongen e immediato. Onder gewelddadige gevechten met het dodelijke kombat, lugubere onvoorziene gebeurtenissen op het veld, overleed de speler (en reanimeerde alleen in Dynasty met mogelijke drankjes), de titel van Digital Dreams, die jaren geleden als een project op Kickstarter 2 begon, blijkt slechts half aangrijpend zelfs als het wordt omringd door ietwat fatale spelmechanismen voor de betreffende sport. Grappig in flitsen, stereotype en enigszins onbevredigend: als del voetbal, met name de joystick in de hand, hij gaf er niks om, na een tijdje la eentonigheid zal het overnemen. Mutant Football League Dynasty-editie kwam uit de 30 oktober 2018 voor PC, Ps4, Xbox One en Switch.

Reacties

antwoorden