Voor hoeveel het nieuwheidseffect is voor het moment dat is afgelopen, Google Stadia wordt nog steeds besproken met enkele getuigenissen van mensen die het hadden mogen proberen.

Een gebruiker in dit verband heeft een video- waarmee hij op een niet absoluut wetenschappelijke manier (zoals hij zelf opmerkte) liet zien wat het is de invoervertraging van de nieuwe Google-service.

Volgens wat uit deze test naar voren komt, hebben we dat gedaan een input lag van 166ms, dat wil zeggen 5 frame op 30 frame per seconde, een resultaat dat zou bevestigen wat hij al had verklaard Digital Foundry.

Op dit moment kunnen we alleen op deze tests vertrouwen en hoewel het niet precies de beste is, lijkt de situatie helemaal niet negatief. We zullen in de toekomst zien of er preciezere gegevens voor vrijgegeven worden Google Stadia, om elke twijfel weg te nemen.

Reacties

antwoorden