De samenwerking tussen Dario Argento en de nieuwe titel geproduceerd door Clod Studio was al een paar dagen geleden aangekondigd. Vandaag is het officieel begonnen de vreselijke Bond Kickstarter-campagne, die als doel heeft 60.000 euro te bereiken binnen 30-dagen. Onder de verschillende strekkingsdoelen kunnen we de ontwikkeling van een editie voor PS4 vinden zodra we de 150.000-euro bereiken. Beloften om het project te ondersteunen zijn veel en voor alle budgetten: het begint bij een minimum van 5-euro om een ​​maximum van 300 te bereiken, met de mogelijkheid om een ​​speciale editie van de game te ontvangen die persoonlijk door Dario Argento is ondertekend.

De Thrill Master is niet alleen de sponsor van het spel. Voor hem is het met Dreadful Bond de allereerste ervaring als artistiek directeur van een videogame. Dit zijn zijn woorden:
'Dreadful Bond is een project dat heel dicht bij mijn thema's, mijn films, mijn dromen staat: het heeft iets diepzinnigs dat me onmiddellijk opviel. Ik werd meegesleept in deze nieuwe reis met de jongens van Clod Studio ".