De game van het moment is absoluut Sekiro: Shadows Die Twice, dat zich ook voor zijn grote moeilijkheid zeer gewaardeerd (en gehaat) maakt.

De titel komt aan 60fps op pc's, maar dankzij "jackfuste"De ervaring kan verder verbeteren: de modder heeft inderdaad gepubliceerd een mod die je in staat stelt om de framesnelheid te ontgrendelen, het verhogen van de vloeibaarheid van het spel zelfs meer.

Helaas levert dit niet alleen voordelen op: dezelfde jackfuste legde uit dat door het toepassen van de mod-spelers kon tegenkomen enkele bugs en glitches, dit omdat het niet is getest op een bepaalde hardware, wat daarom ook leidt verschillende gedragingen op basis van uw configuratie.

In het geval dat je een speelde Sekiro: Shadows Die Twice op pc en je bent geïnteresseerd, je kunt de mod downloaden van qui.

Reacties

antwoorden