Tijdens een interview met Gamespot, de vice-president van Google Phil Harrison aangekondigd dat stadions zullen exclusieve titels hebben. Zoals gezegd, deze keuze is altijd een van de fundamentele punten van het project geweest, essentieel geacht voor het succes van hun strategie.

Alles lijkt ook te worden bevestigd door het feit dat, tijdens de GDC 2019, Google presenteerde een nieuwe first-party studio geregisseerd door Jade Raymond, die in het verleden manager was van Ubisoft ed EA. In de studie zijn echter nog geen details bekend over titels in ontwikkeling.

Harrison bevestigde ook dat deoffline het is iets technisch onmogelijk stadionsomdat het ook de visie achter het hele project in gevaar zou brengen.

Stadia wordt uitgebracht tijdens 2019 en voorlopig zijn de enige games aangekondigd Assassin's Creed Odyssey e Doom Eternal.

Reacties

antwoorden