een recent onderzoek georganiseerd door Superdata schat de inkomsten van Apex Legends in de eerste maand van uitgave.

De aantallen bereikt door de Respawn strijd royale zijn indrukwekkend: in slechts 30 dagen heeft de stock meer dan 92 miljoen dollar gewonnen. De meeste van deze uitgaven lijken afkomstig te zijn van de consolemarkt.

SuperData vergelijkt ook de inkomsten van Apex Legends met die van andere reuzen in de sector in dezelfde periode. Het spel staat op de zesde plaats in de ranglijst van pc-games met de hoogste inkomsten in februari 2019. Van de console kantPlaats, Apex staat op de vierde plaats.

In elk geval de 92 miljoen die in slechts een maand is gegenereerd, stelt een record in voor gratis titels in de lanceringsperiode.

Bedenk dat het eerste seizoen van Apex al een paar dagen beschikbaar is, met een Battle Pass e nieuw personage.

Reacties

antwoorden