Stoom bereidt zich voor om haar uiterlijk op te frissen met een nieuwe grafische interface, getoond in preview op GDC 2019. Na jaren van geruchten over een mogelijke herontwerp, is de tijd eindelijk gekomen, bij toeval net na de aankondiging door epic Games op een grafische update van zijn winkel.

De verbeteringen zullen substantieel zijn aesthetisch, gericht op het bieden van een vollediger overzicht van hun spelactiviteiten. Laten we samen enkele van de bevestigde wijzigingen bekijken, aftrekbaar van de voorbeeldafbeeldingen:

  • De lijst met uw contacten wordt geïntegreerd in een kolom aan de rechterkant;
  • Bovenaan staat een lijst met de recent gestarte spellen;
  • Onmiddellijk hieronder worden de titels van je eigen verzameling getoond die recentelijk updates hebben ontvangen;
  • Onderaan worden de games van je eigen bibliotheek getoond, getoond met schaalbare afbeeldingen naar believen;
  • De zijkolom is vergelijkbaar met de huidige, opnieuw ontworpen om de nieuwe grafische stijl te volgen;
  • Het nieuwe tabblad Evenementen in plaats daarvan toont het al die titels waar speciale evenementen actief zijn, zoals jubilea of ​​weekends met ervaringsbonussen, om maar enkele voorbeelden te geven.

Wat denk je van de nieuwe Steam-interface?

Stoom: binnenkort een nieuwe interface