Dat herinneren we ons allemaal Sony heeft al enige tijd aangekondigd dat het niet aanwezig zou zijn tijdens deE3 dit jaar en natuurlijk, dachten velen van ons dat hij een soortgelijke weg wilde nemen Nintendo, met Direct.

De bevestiging komt vandaag met de aankondiging door Sony van de eerste aflevering van Stand van zaken, een serie livestreams waar je met betrekking tot zult aankondigen PS4 e PS4 VR. Zoals u kunt zien aan de hand van de omslagafbeelding, zal de gebeurtenis het "zwaaien" 25 maart op lokale 22.

Het evenement zal zichtbaar zijn op Facebook, Youtube, Twitter en Twitch op officiële Sony-kanalen. Het grootste verschil met de Nintendo Direct dat Stand van zaken het wordt een live-evenement en daarom niet bewerkt zoals die van de Big N. Meteen na het einde van de live is het mogelijk om de VOD-versie te bekijken.

Eerlijk gezegd zijn we benieuwd wat ze moeten presenteren en wat de publieke reactie zal zijn, dus alles wat we moeten doen is de datum en tijd op onze agenda zetten!

Reacties

antwoorden