Een persbericht van NIS America waarschuwt ons dat het softwarebedrijf klaar is om de SNK 40TH Anniversary Collection op PlayStation 4 vanaf 29 maart. Maar laten we in detail zien wat het is:

Nis America is blij om aan te kondigen dat de SNK 40TH ANNIVERSARY COLLECTION in Italië beschikbaar zal zijn op PlayStation 4, de 29 March 2019! Deze verzameling bevat klassieke 32-games uit de 80-jaren, die vóór Neo Geo werden gepubliceerd, en introduceert en actualiseert deze titels voor het moderne tijdperk.

Over het spel:
De 2018 markeerde het 40-jubileum van de legendarische SNK-studio! Om deze buitengewone mijlpaal te vieren, zullen verschillende klassieke arcade games uit de gouden eeuw van SNK samen terugkeren, in een bloemlezing op PlayStation®4 met SNK 40TH ANNIVERSARY COLLECTION, samen met een groot aantal functies!

Belangrijkste kenmerken:
De Arcade comfortabel thuis! - Speel zowel arcade- als consoleversies en verbeter je score! Kies uit meer dan twintig titels en ervaar een intense aantrekkingskracht op het verleden!

Moderniteit ontmoet de Retro! - De bruikbaarheid en verbeteringen van moderne games zijn allemaal aanwezig in de collectie! Ga op elk moment terug terwijl je speelt, geniet van de bijgewerkte grafische afbeeldingen met een 1080p-resolutie en experimenteer met opnieuw ontworpen besturingsschema's voor een moderne twist!

Betreed het SNK-museum - Een rijke geschiedenis van SNK en zijn games wachten op je in de Museum-modus. Ontdek de erfenis van een van de toonaangevende ontwikkelaars in Japan met high-definition kunstwerken en originele promotiemiddelen!

Reacties

antwoorden