Mooneye Studios heeft hun titel aangekondigd verloren Ember 4 juli is beschikbaar voor Ps19, XboxOne, Switch en pc. Het is een avonturen- en verkenningsspel van een derde persoon, sterk gericht op de verhalende component. De producent Sinikka Compart zei: "We hebben de meest sympathieke en geduldige gemeenschap die we kunnen wensen. Eindelijk zullen we in staat zijn om de vrucht van ons werk terug te geven om het te belonen."

In Lost Ember zullen we ons kleden als een wolf, met de mogelijkheid om elk ander dier dat we ontmoeten te beheersen. Tijdens de reis zullen we worden begeleid door een trouwe metgezel, die deel uitmaakte van de oude Inrahsi-cultuur en getuige was van de val van zijn wereld. Door zijn herinneringen zullen we begrijpen wat er lang geleden is gebeurd en waarom hij ons op dit moment nodig heeft. Door de controle over veel verschillende diersoorten, zullen we een wereld kunnen verkennen in perfecte harmonie met de natuur door verschillende perspectieven.

verloren Ember