Ondanks een daling als gevolg van de komst van verschillende concurrenten, allereerst Apex Legends, Fortnite is nog steeds de meest gespeelde strijd royale in de wereld en uit China komt een interessante nieuwigheid, voor zover dit mensen kan bespreken.

Een gebruiker omhoog Reddit heeft dat inderdaad verklaard na drie uur achter elkaar spelen wordt de ervaring gehalveerd, met dagelijkse missies en seizoenspas-doelen die zijn gedeactiveerd.

Het bericht dat op het scherm verschijnt, evenals informatie over de bovengenoemde limieten, nodigt spelers uit om voor zichzelf te zorgen, denk ook en vooral aan gezondheid, toegewijd aan fysieke activiteiten en studeren. Het blok zou ook komen geactiveerd op de server, dus het zou niet genoeg zijn om de console opnieuw te starten om een ​​nieuwe sessie van drie opeenvolgende uren te spelen.

Een absoluut drastische maatregel, die mensen kan laten bespreken hoe China de spelers bestuurt door te "beslissen" hoeveel uur ze ook mogen spelen in een bepaald videogame; ondanks dit, de vele gevallen van afhankelijkheid van videogames kunnen beperkt zijn, wat zeker goed is.

Reacties

antwoorden