We hebben nog niet de officiële status, maar we hebben er al een tijdje over gehoord Xbox One S Maverick, wat een versie van de console is Microsoft zonder optische lezer.

De spellen kunnen, zoals kan worden geraden, daarom alleen worden gekocht bij de Store, met een volledig digitale bibliotheek. Precies om deze reden zou de definitieve naam moeten zijn Xbox One S All-Digital, althans volgens wat wordt onthuld door Windows Central.

Wat u hierboven ziet, zou het verkooppakket moeten zijn, waarvan we ook enige informatie verkrijgen: de intern geheugen zal van 1TB zijn en zal ook worden opgenomen Minecraft, Sea of ​​Thieves e Forza Horizon 3.

Volgens de Amerikaanse website zal Microsoft medio april de console officieel aankondigen en daarna op de markt brengen Mei 7. Geen live abonnement inbegrepen, wat misschien leuker zou zijn geweest dan de drie genoemde games, maar vergeet niet dat alles nooit door Redmon's bedrijf werd bevestigd.