MK11: trailer met Kotal Kahn en Jacqui Bridges

0

Netheralm heeft onlangs een trailer uitgebracht die verloofd is Kotal Kahn e Jacqui Birdges. Beide personages, geïntroduceerd in de laatste aflevering van de saga, komen zo bevestigd in de selectie van Mortal Kombat 11. De onderstaande video toont ons enkele details over de nieuwe bewegingen van de twee, zoals de nieuwe aanval op een afstand van Kotal Kahn, waarin de laatste naar de vijand toe rent, uitgaande van de verwilderde verschijning van een poema. Jacqui bruggen in plaats daarvan pronkt het met één fataliteit. We herinneren je eraan dat het gesloten bèta van Mortal Kombat 11 zal beschikbaar zijn (alleen voor Xbox One en Ps4-bezitters die de game hebben gereserveerd) van de uren 16: 00 del 27 maart om uur 8: 59 del 1 april. De volledig spel, in plaats daarvan, de 23 april voor Pc, Xbox One e Ps4. De Mei 10 is de beurt aan de versie voor Nintendo Switch.