Metro Exodus op Epic verkoopt meer dan twee keer zoveel als Last Light on Steam

0
Metro Exodus Epic Store
Metro Exodus Epic Store

Diepe Silvere epic Games hebben aangekondigd om GDC 2019, dat de lancering van Metro Exodus op ' Epic Store Games het was een echt succes en overtrof zelfs de verkoop van Metro: Last Light su Stoom teruggaan naar het verre 2013. Tot dusverre heeft Metro Exodus een aantal exemplaren verkocht die ongeveer gelijk zijn 2 keer en een half vergeleken met Last Light.

Simpel gezegd, exclusiviteit heeft zijn vruchten afgeworpen. Het is duidelijk dat we op dit moment niet weten hoe het met Steam zou zijn gegaan, maar desondanks kan zo'n groot aantal verkopen alleen maar ten goede komen aan het platform zelf. Er zijn natuurlijk de ontelbare moeilijkheden die diende als een grens aan de op te slaan (boycot in primis) opmaat naar een lancering, die van Metro: Exodus, vol valkuilen. Maar ondanks dat beweren de meeste pc-spelers tevreden te zijn, wat verklaart waarom verschillende ontwikkelaars, evenals vele uitgever van de sector, hebben ondertekend nieuwe exclusives met lEpic Store Games, voor hun toekomstige producten.

Reacties

antwoorden