Goku-kind della serie Dragona Ball GT zal worden toegevoegd aan de selectie van Dragon Ball FighterZ. In het midden van de eindeloze reeks variaties die betrekking hebben Goku, Goku-kind gaat een rechte lijn in in het iconische vechtspel geïnspireerd op de sage van Akira Toriyama. De details in de verhuizingenlijst zijn tot dusverre vrij dun, maar uit de afbeeldingen kunnen we zien hoe het magische stok zal het cruciale element zijn van de combo van het karakter en zal het hem toestaan katapult velocemente in actie.

La speciale beweging het zal de Super Kamehameha, de laatste zal het ook toestaan ​​om te veranderen in Super Sayan 3 wanneer ze in het team blijven minder dan 2-leden.

Goku-kind wordt toegevoegd aan de DLC van 2-seizoen van het spel samen met Videl e Jiren eerder dit jaar. Sommige geruchten zijn ook in de toekomst beschikbaar Goku Ultra Instinct e Goku Super Sayan vierde niveau. We moeten gewoon wachten, de Sayans de zware zin. We herinneren je dat Dragon Ball FighterZ is beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Schakelaar e PC.

Reacties

antwoorden