Castle Crashers Remastered voor Ps4 en Switch

0

Castle Crashers Remastered is uitgaand voor Ps4 e Schakelaar. Na 11 jaar de beroemde titel van het Indie software huis The Behemoth, ziet het licht in een geremasterde versie voor zowel de Sony-monoliet als het Nintendo-vlaggenschip. Beide versies kunnen worden gespeeld multiplayer online of lokale coöperatie. Het spel, voor degenen die het niet kennen, is een vechtspel in 2.5D veel plezier schuiven, met gdr-elementen en met een mooi cartoonachtig ontwerp. De geremastered heeft nog geen releasedatum, maar blijkbaar zal dat zo zijn al bespeelbaar naar de volgende EGX Rezzed, de jaarlijkse videogame Expo die meerdere keren per jaar in Engeland plaatsvindt, een medio april. In de video, Alien Hominid - ontwikkelaar zowel als van Castle Crashers Remastered ook van Pit People - temidden van 7 minuten gameplay van de laatste, het verklaart hun concept van turn-based strategiespel. Goed zicht!

Reacties

antwoorden