Hymne zeker niet van harte ontvangen door de gebruiker, en achteraf bekeken. Bugs, glitches en technische problemen van allerlei aard werden geplaagd en bleven folteren in het spel van Bioware, dat ondanks dit nog steeds een goed verkoopsucces vond.

Volgens het onderzoeksbureau in de sector De NPD Group, Anthem was in februari het bestverkochte spel van 2019 in Amerika en maakt het tot de BioWare-game met de beste verkopen in de tweede maand van publicatie. Bovendien omvatten de gegevens niet de gegevens die worden doorgespeeld EA Origin Access Premier.

De game is nog lang niet dood en we hebben al vergelijkbare ervaringen gehad, zoals Destiny en The Division, games die in onbewerkte vorm zijn gepubliceerd maar voortdurend zijn verbeterd met updates en uitbreidingen.

Vandaag heeft de algemeen manager van BioWare, Casey Hudson, gepubliceerd een post op de officiële blog waar hij belooft dat ze zullen blijven werken en de game verbeteren.

Reacties

antwoorden