Tijdens het grondtoon di Eenheid alle Game Developers Conference 2019 een korte video van werd getoond System Shock 3.

De game (nog in het proces van pre-alpha) het zal, net als zijn voorgangers, behoren tot het geslacht van de meeslepende sim. Het zal worden geplaatst in een nieuw ruimtestation dat wordt bestuurd door SHODAN en wordt bevolkt door "robots, mutanten en lijken".

We herinneren u eraan dat de publicatierechten van System Shock 3, voorheen in het bezit van Starbreeze, zijn opnieuw verworven door Overig Entertainment aan de zijkant (de ontwikkelaar van de titel). Hoewel ze nog geen nieuwe hebben gevonden uitgever, OtherSide zorgt ervoor dat er geïnteresseerde partijen zijn.

Gerelateerd nieuws, vorige maand verspreid, is de onderbreking van de ontwikkeling van de opnieuw op te starten van de originele System Shock, die je kunt lezen a dit adres.