Star Wars Dark Forces in Unreal Engine 4

0

Een ontwikkelaar di Obsidian, zo Jason Lewis, is vernieuwd Star Wars Dark Forces (first person shooter vrijgegeven in de 1995 en ontwikkeld door Lucasarts) in Unreal Engine 4. Het project, enkele jaren geleden geboren, begon met een eenvoudig project Art Project van de ruimtehaven van Mos Eisley in 'Aflevering IV "A New Hope", om dan een echte te worden fan-made demo in alle opzichten, zelfs als er op dit moment nog gewerkt wordt. In de remake van Star Wars Dark Forces heb je de mogelijkheid om een ​​rondleiding door de Millenium Falcon en om de. te kunnen gebruiken blaster (maar zonder iemand te kunnen doden). Zoals je kunt lezen in het bijschrift van de video op youtube, de youtuber die het virus heeft gemaakt, dat wil zeggen BlueDrake42, zegt om het te downloaden vlak voordat Disney het laat verdwijnen. Waarom dan, dat de kracht van de download bij jou is!